Search Engine Optimalisation oftewel in nederlands Zoek Machine Optimalisatie

Google, Bing, Yahoo en ga zo maar door alle grote zoekmachines indexeren je website (mits je daar toestemming voor geeft), zo indexeren hun jullie website om voor de zoeker het beste resultaat te vinden. Hoe beter je site is geïndexeerd, hoe hoger je eindigt in de resultaten.

Maar waarom gebeurt dit en waar moet ik opletten?
Om alles op te noemen kunnen we wel 7 pagina’s vullen, moet je dat weer allemaal door lezen…. Het zijn meer dan 200 punten waar zoekmachines op indexeren: is de titel relevant met de inhoud, hoe is de hiërarchie in de website etc. etc. Het zijn uiteindelijk allemaal dingen waar je zo weinig mogelijk te maken mee wilt hebben.

Maar ik wil hoog eindigen…
Natuurlijk wil je dat! Dat is begrijpelijk! Nou zijn er bepaalde key’s waar ze op letten, en nou is dat in WordPress helemaal top want die helpt je erbij. Door een simpele check kunnen we ver komen. Wat gaan we dan onder andere doen:

  • Zijn je URL’s wel goed?
  • Worden de Meta titels goed ingevoerd?
  • We melden je aan bij Google
  • De sitemap die door WordPress standaard word geleverd gaan we doorvoeren
  • Kijken of er geen rare teksten in de website staan, rare inhoud etc.
  • En we checken je links even na.

We hebben nou alweer uitgelegd waarom ook “ons” systeem WordPress weer zo goed is, nog niet overtuigd?

Bij elmarwouters.nl streven we naar gebruiksvriendelijkheid en het makelijk maken om voor iedereen digitaal te werk te gaan.
Persoonlijke aanpak is de sleutel tot succes, u wilt toch ook zo veel mogelijk kunnen genieten van uw eigen digitale omgeving? Wij helpen u daar bij.
      Wouters Media
 Naar boven